O Sajtu :
Site je baziran na informacionoj osnovi razvoja delova za teretni program Mercedes , FAP , TAM , RABA . IKARBUS , ZASTAVA , IVECO i dr .
Dodatne Usluge :
Moguća izrada metalnih delova, prema želji naručioca uz posedovanje tehničke dokumentacije.

O Nama

Samostalna zanatska radnja za izradu predmeta od metala "HONER" iz Inđije osnovana je 1980. godine i od samog početka bavi se proizvodnjom delova za motorna vozila.
U proizvodnom programu "HONERA" dominiraju hidraulični cilindri koji se koriste u kočionim sistemima i sistemu spojnice kod motornih vozila različitih proizvođača:
FAP, MERCEDES,TAM, ZASTAVA, IVECO, RABA, itd.
Osim toga, u proizvodnom programu su i druge pozicije motornih vozila kao što su osovine, vratila, ploče, gumeni zglobovi, potisni ležaji itd.

Naime, "HONER" je jedan od proizvođača delova, za prvu ugradnju i rezervnih delova, za fabriku autobusa i specijalnih vozila "IKARBUS" iz Zemuna. Distributeri delova u "HONERU" izvodi se potpuno u skladu sa tehničkom dokumentacijom i internim normama firme "IKARBUS" iz Zemuna.
Mogućnosti :

Firma Honer je registrovana za proizvodnju rezervnih delova, predmeta od metala i u okviru nje postoji trgovina na veliko .

 
 
Naslov | O Nama | Distributeri | Proizvodi | Cenovnik | Kontakt
 
Sva Prava Zadržana 2005. http://www.honer.co.yu ©